Staking openbaar vervoer

Het kan zijn dat bepaalde onderdelen van onze website hierdoor niet goed werken. De staking vindt plaats bij de vervoerders Arriva EBS Keolis Qbuzz RET en Transdev.


Bcf9cssjdsyjqm

Komende week staken leden van FNV en CNV die onder deze cao vallen van maandag.

. Bij de stakingen van de EBS gelden wel een paar uitzonderingen. Hoe groot de impact van de werkonderbreking is kan de regionale vervoerder lastig. Web Wie deze week met het openbaar vervoer wil reizen moet er rekening mee houden dat er waarschijnlijk amper bussen rijden.

Voor OV reizigers is dit natuurlijk super vervelend. Web Onder de cao Multimodaal Vervoer valt zowel trein- als buspersoneel. Ook bij De Lijn hebben beide bonden - de christelijke.

Web De staking bij het spoor zal lopen van zondag 28 maart om 2200 uur tot maandag 29 maart om 2200 uur. Help us spread the word. Web Deze staking is het volgende hoofdstuk in de slepende cao-onderhandelingen tussen de vervoerders en de vakbonden.

Daarnaast staken werknemers van meerdere caos in het. Welke gevolgen de actie precies gaat. Actuele dienstregeling van alle OV vervoerders in Nederland De 9292 planner toont de actuele dienstregeling van alle OV vervoerders in Nederland voor trein bus tram.

Bij de NS en in. Web 15 hours agoWerkgevers in het regionale openbaar vervoer willen tijdens de vijfdaagse staking van het personeel niet onderhandelen met de vakbonden meldt. Het MIVB-net zal sterke hinder ondervinden op maandag 20 juni door een nieuwe nationale actiedag van de vakbonden.

Web 17 hours agoTreinen van Arriva rijden ondanks de staking in het streekvervoer wel op trajecten in het noorden van het land. Web In ieder geval heeft de staking een grotere impact dan de voorgaande stakingen omdat nu méér vakbonden meedoen. Web Gepubliceerd door.

Web See more of Anne Arundel County Master Gardeners University of Maryland Extension on Facebook. De versie van de browser die je gebruikt wordt niet door ons ondersteund. Vanaf donderdag 2 februari legt een deel van de medewerkers in het streekvervoer het.

Web De FNV organiseert de acties in aanloop naar een landelijke staking die morgen plaatsvindt. Web Stakingsgolf bij regionaal openbaar vervoer. Web Een nieuwe staking in het openbaar vervoer staat op de planning.

In Friesland en Groningen wordt de dienstregeling. Web Daarom adviseren we je om tijdens de staking ander vervoer te zoeken. Web Door een staking van het streekvervoer rijdt een deel van de Arriva-treinen niet.

Ook regionale treinverbindingen zullen. 11195 vind-ik-leuks 88 personen praten hierover 10938 waren hier. Want naast dat het streekvervoer in Friesland Groningen Drenthe.

3446 vind-ik-leuks 23 personen praten hierover 130 waren hier. Web Everyman Theatre Baltimore Maryland. Web Ander vervoer of thuisblijven.

Great stories well told. Web Alzheimers Association Greater Maryland Chapter Towson. 01 feb 2023 1502.

Na een eerdere regionale en. Web Er zijn weer stakingen aangekondigd in het streekvervoer voor maandag 6 februari 2023 tot en met vrijdag 10 februari 2023. Web 1 day agoHet openbaar vervoer in Utrecht is vanaf maandag tot en met vrijdag flink verstoord vanwege een staking van de chauffeurs.

Zo rijdt de Delfthopper busjes die alleen door Delft rijden wanneer. Buschauffeurs in het streekvervoer staken van 19 tot en met 21 oktober 2022 voor onder.


In Heel Het Land Hinder Op Openbaar Vervoer Door Staking Pal Nws


Regionaal Ov Staakt Volledige Werkweek Wij Willen Het Liever Ook Niet


Ondanks Staking In Openbaar Vervoer Moeten Leerlingen Gewoon Naar School Afwezigheid Wordt Geregistreerd Leeuwarder Courant


Kogel Door De Kerk Vrijdag Nul Treinen In Heel Nederland


Geen Bussen En Streektreinen Op 16 September Wegens Landelijke Staking Binnenland Ad Nl


Streekvervoer Gaat Weer Plat En Niet Voor Maar Een Dagje


Nieuwe Staking Streekvervoer Op Deze Dag Rijden Minder Bussen Van En Naar Zoetermeer Indebuurt Zoetermeer


Ms7guyrddwyfrm


Vanaf Morgen Opnieuw Staking In Het Utrechtse Ov We Verwachten Dat Jouw Bus Niet Rijdt


Mfk N2p24wiugm


Landelijke Staking Streekvervoer Op Komst Om Nieuwe Cao Het Parool


Vervoerders Roepen Fnv Op Af Te Zien Van Nieuwe Staking In Streekvervoer Dordrecht Ad Nl


Streekvervoer Gaat Vanaf 6 Februari Vijf Dagen Staken Instagram Ad Nl


Vakbond Roept Op Tot Staking Bij De Lijn In Heel Vlaanderen Op 13 November Bruzz


Vakbond Kondigt Vijf Dagen Regionale Ov Staking Aan Maar Arriva Wil Blijven Rijden Waar Dat Kan Doetinchem Gelderlander Nl


Nieuwe Staking Personeel Van Arriva En Breng Leggen Opnieuw Werk Neer


Staking Ns En Openbaar Vervoer In Drie Grote Steden Op 28 Mei Radar Het Consumentenprogramma Van Avrotros

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel